Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine îşi doreşte să fie tratat în mod egal”

Postat la 03 mai 2023 90 afişări

Un bărbat în scaun cu rotile, „umilit” după ce a fost lăsat să se târască din avionul Ryanair: „Oricine îşi doreşte să fie tratat în mod egal”

Adrian Keogh, în vârstă de 37 de ani, a declarat că doreşte ca aeroporturile şi companiile aeriene să facă mai mult pentru persoanele cu dizabilităţi.

Când a aterizat în Suedia, i s-a spus că liftul care îi va permite să coboare din avion în scaunul său cu rotile va avea nevoie de cel puţin o oră pentru a ajunge.

Un utilizator de scaun cu rotile a fost „umilit” după ce a fost nevoit să se târască de pe un zbor Ryanair şi să coboare pe scările avionului după o întârziere „inacceptabilă” a asistenţei, scrie The Independent.

Adrian Keogh, în vârstă de 37 de ani, a declarat că doreşte ca aeroporturile şi companiile aeriene să facă mai mult pentru persoanele cu dizabilităţi după ce a trecut prin această experienţă neplăcută pe aeroportul Landvetter din Suedia.

Dl Keogh, din Wicklow, Irlanda, a declarat că a rezervat prioritate pentru a se asigura că primeşte asistenţa de care are nevoie în timpul zborului. Când a aterizat în Suedia, i s-a spus că liftul care îi va permite să coboare din avion în scaunul său cu rotile va avea nevoie de cel puţin o oră pentru a ajunge.

El a spus că a decis să se târască din avion pentru că avea dureri şi nu voia să aştepte până la miezul nopţii pentru a pleca.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
barbat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.