Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Otopeni

Postat la 29 iunie 2017 361 afişări

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Palma de Mallorca, s-a întors, joi, pe pistă şi a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, după ce comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord s-a întors de urgenţă pe Aeroportul Otopeni

"Cursa 0B 9247 Bucureşti – Palma de Mallorca, aparţinând companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la ora 09.00. După decolare, la ora 09.09, comandantul aeronavei a declarat urgenţă, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri şi echipajul.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfăşoară în condiţii normale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.