Ucraina întrerupe relaţiile diplomatice cu Rusia

Autor: Mihai Draghici Postat la 24 februarie 2022 21 afişări

Ucraina a decis întreruperea relaţiilor diplomatice cu Rusia, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, cerând armatei ucrainene să provoace daune majore armatei ruse, care a lansat un atac asupra integrităţii teritoriale ucrainene.

Ucraina întrerupe relaţiile diplomatice cu Rusia

"Am încetat relaţiile diplomatice cu Rusia. Ucraina se apără şi nu renunţă la libertatea sa, aşa cum cred cei de la Moscova", a declarat Volodimir Zelenski, citat de agenţia de presă Ukrinform.

În plus, Volodimir Zelenski a ordonat armatei ucrainene să provoace daune majore armatei ruse, a declarat şeful Statului Major ucrainean, generalul Valery Zaloujni.

"Comandantul suprem, preşedintele Volodimir Zelenski, a ordonat să fie provocate daune majore agresorului", a afirmat generalul Zaloujni, citat de cotidianul Le Figaro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
rusia,
război

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.