Turcan: Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea preşedintele României

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 mai 2024 26 afişări

Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea preşedintele României, iar după alegeri Partidul Naţional Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanţie pentru o viitoare guvernare performantă, afirmă vicepreşedintele formaţiunii Raluca Turcan.

Turcan: Este obligatoriu ca în 2024 PNL să dea preşedintele României

„Este obligatoriu ca în anul 2024, Partidul Naţional Liberal să dea Preşedintele României. Numai PNL poate da României un Preşedinte de ţară care să ne garanteze atingerea marilor obiective naţionale, atât în plan intern, cât şi internaţional”, spune Raluca Turcan la evenimentul organizat cu ocazia Zilei PNL - 149 de ani de la fondarea Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, ea apreciază că Partidul Naţional Liberal trebuie să multiplice modelul de administraţie publică locală modernă şi performantă în cât mai multe localităţi din ţară.

„Singura garanţie pentru acele comunităţile locale care au rămas în urmă şi care îşi doresc să se dezvolte este să aibă primar PNL şi un consiliu local liberal, centrat pe investiţii şi pe creşterea stadardului de viaţă al oamenilor. Aşadar, miza alegerilor locale din 9 iunie este dezvoltarea comunităţilor locale şi reducerea decalajelor. Şi după 2024, Partidul Naţional Liberal trebuie să fie parte a guvernării, ca garanţie pentru o viitoare guvernare performantă. Este un imperativ politic pentru PNL, dacă ne dorim să păstrăm aceeaşi traiectorie dezvoltare pentru România şi să ne asigurăm de ireversibilitatea reformelor din ultimii ani. Nu trebuie să uităm că ceea ce România a obţinut în ultimii 4 ani şi jumătate – depăşirea crizelor succesive, asigurarea creşterii economice, protejarea locurilor de muncă şi a întreprinderilor autohtone, investiţii publice la nivel istoric, utilizare de peste 97% a fondurilor de coeziune – NU ar fi fost posibil dacă PNL nu şi-ar fi asumat responsabilitate guvernării, atunci când celelate partide fugeau de ea”, încheie Turcan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcan,
pnl,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.