LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Tulcea: Mesaj Ro-Alert privind posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian

Autor: Cosmin Pirv Postat la 18 septembrie 2023 16 afişări

IGSU a emis în noaptea de duminică spre luni un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din zona de nord a judeţului Tulcea care vizează posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.

Tulcea: Mesaj Ro-Alert privind posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian

Potrivit ISU Tulcea, mesajul a fost unul de informare şi prevede recomandări de protecţie pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia în cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite.

Mesajul Ro-Alert a fost transmis pentru zona de nord a judeţului Tulcea şi zona de frontieră din municipiul Galaţi, respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiuleşti

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
obiecte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.