Tudor Chirilă: Nu mai suport guvernarea PSD şi tentativele de asasinat la adresa legilor justiţiei

Postat la 04 martie 2019 52 afişări

Un nou protest faţă de Ordonanţa 7 care modifică legile justiţiei a avut loc duminică seară în Capitală, dar şi în alte oraşe din ţară. Manifestanţii, aproape 10.000 la număr numai în Bucureşti, au început să se adune în Piaţa Victoriei, de unde au plecat în marş, la ora 20.00, către Ministerul Justiţiei.

Tudor Chirilă: Nu mai suport guvernarea PSD şi tentativele de asasinat la adresa legilor justiţiei

Tudor Chirilă ar fi vrut să participe la protestul de duminică seară, dar o viroză l-a ţinut în casă.

"O viroza rebela ma tine in casa, dar sunt alaturi macar cu gandul de cei din strada, multi sau putini. Intr-o democratie ordonanta 7 trebuie retrasa, iar sectia de investigare a magistratilor desfiintata. Justitia a pierdut atatea batalii în ultimul an încât nu ne mai permitem să asistăm la măcelărirea ei. Si toate astea din disperarea unora de a scăpa de puscărie şi din dorinta de a putea legaliza jaful în formă continuată din banii cetăţenilor români şi reinstaurarea corupţiei ca proiect de ţară. Discursurile din ce în ce mai rupte de realitate ale lui Liviu Dragnea care se adreseaza unui public sarac si needucat sunt dovada incontestabilă că România este capturată de un grup mafiot, răuvoitor şi incompetent care nu va face nici cel mai mic gest către reconstrucţia unei ţări în derivă. Ne aşteaptă şi mai multe trenuri deraiate şi mai multe spitale pline de bacterii, vom fi din ce în ce mai săraci, mai needucati şi tot mai mulţi români vor pleca din ţară.

 

Nu vom avea autostrăzile la care tânjim de atâţia ani. Toate iluziile noastre se vor prăbuşi una după alta. Trebuie să fim în stradă şi ca să realizăm că suntem mai mulţi decât credem. Timpul lehamitei a trecut. Ideea că protestele nu folosesc la nimic e falsă. Mai mult decât oricând se va vehicula ideea ca toate partidele sunt aceeasi mizerie tocmai pentru a descuraja oamenii sa se uneasca contra pericolului evident. Intre timp ei isi vor continua discursurile croite pe calapodul unui public prea sărac şi needucat ca să faca legătura între propria sărăcie şi justiţie, corupţie şi diversele grupuri mafiote de politicieni interesaţi exclusiv de deturnarea banilor românilor. Trebuie să fim în stradă mereu ca să arătăm că nu acceptăm să fim slugile unui stat, ci partenerii lui", a postat Tudor Chirilă pe Facebook, care apoi a continuat cu motivele pentru care trebuie să iasă lumea în stradă:

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
tudor chirila,
lovitura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.