Tudor Chirilă: „Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria şi ticăloşia cu care această şleahtă de hoţi a operat.

Postat la 01 februarie 2017 302 afişări

Guvernul lui Liviu Dragnea a procedat ca o bandă de hoţi când a adoptat aseară ordonanţa care anulează de facto abuzul în serviciu. Tudor Chirilă are cuvinte grele la adresa guvernanţilor.

Tudor Chirilă: „Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria şi ticăloşia cu care această şleahtă de hoţi a operat.

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria şi ticăloşia cu care această şleahtă de hoţi a operat.

Mai devreme sau mai târziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operaţiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (deşi penali a ajuns un cuvânt prea blând).

Mai devreme sau mai târziu lumea va înţelege că ne aflăm în cel mai grav moment de după 89. Astăzi am să merg din nou în Piaţa Victoriei pentru că este singurul lucru pe care mai pot să-l fac.

Acest guvern legitim trebuie să înţeleagă că democraţia înseamnă să guvernezi pentru TOATĂ lumea“.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.