Tranzactii de 140 mil. lei prin internet banking in septembrie la Millennium Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 02 noiembrie 2010 18 afişări

Aproape 90% din tranzactiile clientilor persoane fizice ai bancii inregistrate in luna septembrie au fost facute prin internet banking, iar valoarea lor a fost de 140 de milioane de lei (peste 32 milioane de euro), informeaza banca. Jumatate dintre clientii persoane fizice ai bancii au contractat pana acum serviciul de internet banking.

Banca a introdus in cursul acestui an metoda de autorizare prin SMS a tranzactiilor efectuate prin internet banking, atat pentru persoane fizice, cat si juridice, practicand comisioane reduse la jumatate fata de cele pentru tranzactiile la ghiseu. Concret, dupa ce completeaza detaliile transferului in aplicatia de internet banking, clientii primesc un SMS pe telefonul mobil. Mesajul confirma suma ce face obiectul tranzactiei si contine codul de autorizare format din sapte cifre, generat arbitrar. Tranzactia poate fi finalizata numai prin introducerea in aplicatia de internet banking a acestui cod unic, care este generat exclusiv pentru autorizarea unei singure operatiuni.

Millennium Bank oferă acces la aplicaţia de internet banking folosind inclusiv calculatoare Macintosh şi browserul Mozilla Firefox.

Pentru a promova folosirea acestui serviciu prin autorizarea pe baza de SMS, banca a decis sa ofere premii prin tragere la sorti clientilor persoane fizice care fac tranzactii prin internet banking intre 1 noiembrie si 31 decembrie.

Millennium Bank Romania este parte a celui mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si are 74 de unitati in Romania. Dupa primele noua luni ale anului, pierderile bancii s-au redus la 18,2 milioane de euro, cu aproape 32% fata de nivelul de 26,7 milioane de euro din aceeasi perioada a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tranzactii-de-140-mil-lei-prin-internet-banking-in-septembrie-la-millennium-bank-7666594
7666594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.