Tranzacţie surpriză. Bitdefender, compania de securitate cibernetică înfiinţată de Florin Talpeş, îşi extinde prezenţa internaţională cu o nouă achiziţie. Au anunţat că au cumpărat o companie din Singapore. „Termenii tranzacţiei sunt confidenţiali”

Autor: Ioana Matei Postat la 16 august 2023 4042 afişări

Tranzacţie surpriză. Bitdefender, compania de securitate cibernetică înfiinţată de Florin Talpeş, îşi extinde prezenţa internaţională cu o nouă achiziţie. Au anunţat  că au cumpărat o  companie din Singapore. „Termenii tranzacţiei sunt confidenţiali”

Bitdefender, lider global în domeniul securităţii cibernetice, a anunţat astăzi finalizarea procesului de achiziţie a companiei Horangi Cyber Security, cu sediul în Singapore. Achiziţia sporeşte capabilităţile de monitorizare a suprafeţei de atac din portofoliul de produse şi servicii Bitdefender şi permite clienţilor de business din întreaga lume să depăşească o gamă mai largă de provocări la adresa securităţii cibernetice, inclusiv detecţia vulnerabilităţilor şi erorilor de configurare, reglementările şi conformitatea în medii hibride şi multi-cloud. 

 

„Pe măsură ce adopţia multi-cloud creşte rapid în toate industriile, organizaţiile se confruntă cu o provocare nemaiîntâlnită de a gestiona eficient mii de setări de configurare, permisiuni, identităţi şi drepturi pentru a rămâne sigure şi conforme. Achiziţia companiei Horangi permite Bitdefender să-şi ajute clienţii să rezolve aceste provocări în mod direct şi reprezintă un punct de referinţă în strategia noastră de soluţii de securitate în drumul spre inovare continuă”, spune Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender.  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.