Tragedie la început de an! S-a stins un mare artist al lumii: Timpul continuă să moară

Autor: Andreea Tobias Postat la 05 ianuarie 2024 69 afişări

Tragedie la început de an! S-a stins un mare artist al lumii: Timpul continuă să moară

Actorul David Soul, care şi-a câştigat faima ca detectivul Kenneth „Hutch” Hutchinson în serialul de televiziune Starsky & Hutch în popularul serial de televiziune din anii 1970, a murit la vârsta de 80 de ani.

Soţia sa, Helen Snell, a declarat vineri că "David Soul - soţ, tată, bunic şi frate iubit - a murit ieri, după o luptă curajoasă pentru viaţă, în compania iubitoare a familiei".

"A împărtăşit multe calităţi extraordinare în lume ca actor, cântăreţ, narator, artist creativ şi prieten drag", a spus ea într-un comunicat citat de AP.

"Zâmbetul, râsul şi pasiunea sa pentru viaţă vor fi ţinute minte de mulţi dintre cei ale căror vieţi le-a atins."

Soul l-a interpretat pe detectivul Ken "Hutch" Hutchinson alături de Paul Michael Glaser în "Starsky & Hutch". A fost difuzat pe ABC între 1975 şi 1979 şi a devenit atât de popular încât a generat o serie de jucării pentru copii.

La apogeul faimei sale, Soul a intrat şi în topurile muzicale cu single-ul "Don't Give Up on Us".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
david soul,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.