TOPUL fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în acest sezon

Postat la 19 martie 2013 23 afişări

Jucătorul formaţiei Paris Saint-Germain David Beckham se află în fruntea clasamentului fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în sezonul 2012/13, cu 36 de milioane de euro, conform publicaţiei France Football de marţi.

TOPUL fotbaliştilor cu cele mai mari venituri în acest sezon

 "Becks" are un salariu anual de 1,7 milioane de euro (141.000 euro pe lună), prime de 1,3 milioane şi primeşte 33 de milioane de euro din contracte de publicitate şi alte parteneriate.

La 31 ianuarie, când a semnat contractul cu PSG, înţelegere valabilă până la finalul sezonului, fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei a anunţat că salariul pe care urmează să-l încaseze va fi donat în scopuri caritabile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-fotbalistilor-cu-cele-mai-mari-venituri-in-acest-sezon-10676488
10676488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.