Topul cu cele mai bune dintre cele mai proaste filme - VIDEO

Autor: Matei Postat la 11 septembrie 2012 88 afişări

Există o bizară dorinţă a oamenilor de a vedea filme proaste satisfăcută cu succes de regizori care reuşesc să atingă adevărate performanţe în acest sens. Conflicte care nu sunt plauzibile, joc „shakespearian” al actorilor şi efecte speciale pe care le-ar invidia şi James Cameron fac parte din reţeta unor astfel de filme. Vă puteţi face o idee urmărind un clasament al celor mai bune dintre cele mai proaste producţii, publicată de siteul listverse.com.



10. Mega Shark vs. Giant Octopus: totul porneşte de la premiză că, în urmă cu o mie de ani, un rechin preistoric şi o caracatiţă uriaşă au fost îngheţaţi. În prezentul în care se desfăşoară filmul, după încălzirea climei, animalele marine preistorice au fost eliberate din nou în oceane. Creaturile monstruoase cauzează haos în jurul globului, aşa că depinde de o echipă specializată formată din oameni de ştiinţă să lucreze cu Guvernul pentru ca aceste "legende vii" să nu mai reprezinte pericol pentru umanitate.

9. Clovnii ucigaşi din spaţiu: o cursă între clovni extratereştrii (- ştim că este vorba despre clovni extratereştri fiindcă numele lor se scrie cu "K") pradă un oraş mic şi răpesc oameni pe care să-I aducă în cortul lor spaţial. Înfăţişarea de clovni este cel mai mare avantaj al lor, fâcându-i pe oamenii din oraş să creadă că sunt inofensivi. Depinde de poliţia locală să oprească răspândirea extratereştrilor ucigaşi înainte ca aceştia să omoare pe toată lumea şi să se răspândească în oraşele învecinate.

VEZI CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE >>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
James Cameron,
„shakespearian”
/actualitate/topul-cu-cele-mai-bune-dintre-cele-mai-proaste-filme-video-10055658
10055658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.