Topul celor mai vândute cărţi din România anul trecut

Postat la 18 ianuarie 2018 129 afişări

Volume semnate de scriitorii Ileana Vulpescu şi Dan Brown şi unul de teste pentru obţinerea permisului de conducere auto se numără printre cele mai vândute cărţi în 2017, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Compania de Librării Bucureşti.

Topul celor mai vândute cărţi din România anul trecut

Astfel, la categoria beletristică, literatură română, în topul vânzărilor conduce detaşat romanul "Preludiu", al autoarei Ileana Vulpescu, lansat anul trecut la Librăria Mihail Sadoveanu, aparţinând reţelei CLB. Pe locul al doilea s-a aflat romanul "Insomnii", lansat de Irina Binder în anul 2016, urmat de "Să fii român!" - romanul lui Dan Puric, lansat în 2017 la sediul central al CLB (reţeaua cu cel mai mare număr de librării din Bucureşti), notează Mediafax

 

Tot la categoria beletristică, de această dată literatură universală, cele mai vândute cărţi în 2017 au fost titluri lansate în partea a doua a anului trecut, bestseller-uri internaţionale aşteptate cu nerăbdare de cititori. Astfel, "Origini" - cel mai recent roman a lui Dan Brown - s-a vândul în peste 900 de exemplare în doar trei luni, urmat de "Casa de lângă Lac", al scriitoarei australiene Kate Morton.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.