Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Postat la 25 octombrie 2013 46 afişări

Cele mai importante subiecte din Financial Times, 25 octombrie

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Twitter stabileşte un preţ modest al acţiunilor pentru listarea pe bursă

Compania care deţine reţeaua de socializare Twitter a fixat un preţ modest al acţiunilor, între 17 şi 20 de dolari, pentru listarea publică pe bursa din New York care va avea loc luna următoare.

Bank of America disponibilizează 3.000 de angajaţi

Bank of America, una dintre cele mai mari bănci din America, inenţionează să disponibilizeze 3.000 de angajaţi, dintre care cei mai mulţi nu lucrează full-time, în unităţile de gestiune a activelor în măsura în contextul în care îmbunătăţirea calităţii creditării reduce din creditele neperformante.

Venituri peste aşteptări în trimestrul al treilea pentru WPP

WPP, cea mai mare companie de publicitate din lume, a înregistrat în trimestrul al treilea o creştere a veniturilor peste aşteptări datorită evoluţiei favorabile a business-ului în Europa de Vest.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/top-trei-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11560324
11560324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.