Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Octavian Calei Postat la 09 octombrie 2013 46 afişări

Cele mai importante ştiri din ediţia de miercuri, 9 octombrie 2013 a Financial Times

Top trei subiecte în Financial Times de astăzi

Unele modele de smartphone-uri Samsung vor fi cel mai probabil interzise pe piaţa din SUA, după ce preşedintele Obama nu şi-a mai exercitat dreptul de veto asupra unei decizii luate de o instanţă judecătorească, deşi în cazul Apple, el a şi-a folosit acestă opţiune.

Alitalia, operatorul naţional aerian al Italiei, se confruntă cu o criză de numerar în relaţia cu un creditor important care ameninţă să taie aprovizionarea cu combustibil în ciuda eforturilor guvernului de a menţine compania în funcţiune.

Privatizarea Royal Mail va deveni cea mai importantă tranzacţie realizată de Marea Britanie, după vânzarea în anii ’80 a British Telecom şi British Gas.

www.ft.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financial times,
subiecte
/actualitate/top-trei-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11485124
11485124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.