Today’s: Anunturi Google AdWords pentru 75.000 de cuvinte

Postat la 08 noiembrie 2010 55 afişări

Prin Google AdWords exista in prezent reclame pentru 75.000 de cuvinte si expresii, potrivit agentiei de marketing Today’s, care a lansat instrumentul de monitorizare a campaniilor prin serviciul Google – AdWords Competitor Monitor & Research.

Prin acest instrument, Today's urmatreste activitatea a 6.400 de site-uri, majoritatea cu extensia .ro, monitorizand 815.000 de cuvinte si expresii care ar putea avea in spate o reclama prin Google AdWords.

In prezent, 75.000 dintre acestea sunt folosite pentru anunturi, cel mai popular cuvant fiind "termopan".

Companiile care folosesc serviciul Google au cel mai adesea drept domeniu de activitate amenajarea casei, cadouri si produse pentru femei, credite, servicii si produse pentru afaceri si sanatate. Industria produselor pentru femei este insa printre cele mai prezente in Google AdWords, alaturi de cea a produselor pentru adulti, una dintre cele mai banoase si producatoare de cash din .com.

"Google AdWords s-a dezvoltat foarte mult in ultimii doi ani in Romania, criza orientand si ea bugete mai mari catre aceasta zona de promovare", spune Marius Lazarescu, directorul executiv al Today's si expert certificat Google AdWords, cu observatia ca tot mai multe afaceri mici prefera acest mod de promovare care nu necesita bugete foarte mari si are totodata rezultate rapide.

Cu ajutorul instrumentului de monitorizare, Today's a realizat topul celor mai "populare" 100 de cuvinte cheie pentru care apar anunturi prin Google AdWords, cele mai frecvente fiind termopan (34 de site-uri gasite), sonorizare nunti (33), arhitectura locuinte (32), afaceri distributie (31), cosmetice (30) si cadou (30).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Today’s,
Google,
AdWords
/actualitate/today-s-anunturi-google-adwords-pentru-75-000-de-cuvinte-7699537
7699537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.