Tesla suspendă producţia în Germania. Componente lipsă, după atacul din Marea Roşie

Autor: Andreea Tobias Postat la 12 ianuarie 2024 22 afişări

Producătorul de automobile electrice Tesla îşi suspendă pentru două săptămâni cea mai mare parte a producţiei la uzina sa din Grünheide, în apropiere de Berlin, din cauza atacurilor lansate de rebelii yemeniţi Houthi în Marea Roşie.

Tesla suspendă producţia în Germania. Componente lipsă, după atacul din Marea Roşie

Anunţul a fost făcut de compania producătoare de automobile, care a fost nevoită să oprească producţia la uzina sa din Germania din cauza problemelor din lanţul de aprovizionare cauzate de atacurile rebelilor Houthi asupra navelor de containere care tranzitează Marea Roşie.

Devierea navelor în direcţia Capului Bunei Speranţe prelungeşte timpul de livrare a componentelor care sosesc din Asia, a explicat Tesla.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tesla,
germania,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.