Taxe mai mari din octombrie! Comisia Europeană nu a fost convinsă de măsurile propuse de miniştrii cabinetului Ciolacu

Postat la 31 august 2023 50 afişări

Taxe mai mari din octombrie! Comisia Europeană nu a fost convinsă de măsurile propuse de miniştrii cabinetului Ciolacu

Vom avea taxe mai mari din octombrie! După discuţiile din ultimele zile, miniştrii s-au întors de la Bruxelles cu planul de creştere a taxelor. Deşi au încercat să obţină păsuire, Comisia Europeană nu a fost convinsă şi a cerut României noi măsuri care să aducă bani la buget.

Potrivit surselor politice, Marcel Ciolacu vrea să reia negocierile şi să îi determine pe oficialii europeni să accepte peticeala pe care deja a pregătit-o Coaliţia.

El va merge la finalul săptămânii la Bruxelles, unde se va întâlni cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Lyen.

Taxe mai mari din octombrie! Ciolacu merge la finalul săptămânii la Bruxelles

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte la finalul acestei săptămâni, pe 1 septembrie, la Bruxelles, cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Lyen, pentru a discuta despre deficitul bugetar.  Abia după această întâlnire, pachetul de măsuri fiscale va fi adoptat de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cabinet,
comisia europeana,
comisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.