Ţara noastră se mândreşte cu studenţi de succes. Răzvan Muncelean: „Am reuşit să ducem România la cele mai înalte culmi ale roboticii”

Postat la 05 octombrie 2023 47 afişări

Ţara noastră se mândreşte cu studenţi de succes. Răzvan Muncelean: „Am reuşit să ducem România la cele mai înalte culmi ale roboticii”

Răzvan Muncelean a ales să studieze robotica la Universitatea Politehnica. Răzvan a fost admis automat la facultate, după rezultatele obţinute la campionatele de robotică.

Răzvan Muncelean: Vreau să contribui la implementarea şi crearea sistemelor robotice. Educaţia din România are nevoie de un restart, dar încă mai sunt tineri care speră că oficialii vor apăsa butonul şi vor schimba lucrurile în bine. Vor o Românie educată, cu valori şi principii. Iar când eşti pasionat, nu ţii cont de limite.

Răzvan Muncelean este olimpic la robotică şi a ales să rămână în România. A fost admis automat la Universitatea Politehnica Bucureşti datorită rezultatelor.

„Activez în cadrul echipei naţionale de robotică, AutoVortex, din Politehnica Bucureşti, împreună cu colegii mei. Am reuşit să ducem România la cele mai înalte culmi ale roboticii. Am obţinut locul I la Campionatul din Coreea de Sud, precum şi la cel din India, dar şi la Campionatul Mondial de Robotică din Hustan, SUA, în acest an”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reusita,
romania,
studenti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.