Ţara care a devenit noul epicentru global al pademiei de COVID-19. OMS: peste 1300 de decese în 24 de ore

Postat la 23 iulie 2021 426 afişări

Ţara care a devenit noul epicentru global al pademiei de COVID-19. OMS: peste 1300 de decese în 24 de ore

Cifrele pandemiei de COVID cresc în multe zone din lume, dar în Indonezia situaţia pare scăpată de sub control.

Indonezia a raportat cel mai mare număr de noi infecţii Covid din lume săptămâna trecută, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Ţară cu a patra cea mai mare populaţie din lume a înregistrat, de asemenea, un record de 1.383 de decese în 24 de ore, în ciuda măsurilor de urgenţă menite să limiteze răspândirea bolii.

„Decesele vor continua să crească încă 2-3 săptămâni din cauza decalajului dintre confirmarea cazului şi mortalitate”, a declarat Ben Cowling, profesor la Şcoala de Sănătate Publică a Universităţii din Hong Kong, citat de CNBC.

Săptămâna trecută, Indonezia a raportat cel mai mare număr de noi infecţii cu SARS-CoV-2 din lume, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Deşi cifrele par să scadă în ultimele zile, un expert în Sănătate publică a declarat că decesele vor continua să crească.

Indonezia a depăşit India, devenind epicentrul global al pandemiei de COVID-19, potrivit datelor compilate de Our World in Data.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
oms,
indonezia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.