Superstarul pop rus Alla Pugaciova condamnă războiul de Ucraina

Autor: Dorin Oancea Postat la 19 septembrie 2022 59 afişări

Una dintre cele mai populare cântăreţe din Rusia, Alla Pugaciova a cerut autorităţilor ruse să o declare "agent străin", în semn de solidaritate cu soţul ei, Maxim Galkin, care s-a pronunţat ferm împotriva războiului, scrie BBC.

Superstarul pop rus Alla Pugaciova condamnă războiul de Ucraina

Şi el o vedetă din showbiz, Galkin a fost catalogat vineri drept "agent străin" după ce a condamnat atacul Rusiei asupra Ucrainei.

Pe reţelele de socializare, Pugaciova l-a numit pe soţul ei "un adevărat patriot rus incoruptibil, care doreşte... să se pună capăt morţii băieţilor noştri pentru scopuri iluzorii".

Alla Pugaciova a fost o mare vedetă timp de decenii.

Ea a spus că "scopurile iluzorii" ale Kremlinului în Ucraina "fac din ţara noastră o paria şi viaţa cetăţenilor noştri extrem de dificilă".

Galkin, comediant, prezentator TV şi cântăreţ, şi-a dorit "prosperitate pentru patria sa, pace, libertate de exprimare", a adăugat ea.

Eticheta "agent străin" a fost aplicată de guvernul rus diferitelor organizaţii media, grupuri de campanie şi persoane care critică în mod deschis politicile Kremlinului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alla pugaciova,
război,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.