Sunt europarlametari, dar doar cu numele. Cine sunt românii care au lipsit la voturile din Parlamentul European

Postat la 23 aprilie 2024 23 afişări

Sunt europarlametari, dar doar cu numele. Cine sunt românii care au lipsit la voturile din Parlamentul European

Ioannis Lagos, eurodeputat grec, a lipsit la 62% din voturile nominale. Claudiu Manda a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. În 2021 Claudiu Manda a fost implicat într-un proces penal de corupţie.

Rareş Bogdan a lipsit o treime din voturi şi se află pe locul 5. Claudiu Manda şi Rareş Bogdan vor candida acum pentru noi mandate. Monica Semedo, un parlamentar din Luxemburg, e „Cel mai rău şef”. Monica Semedo a condamnată de 2 ori pentru hărţuirea personalului ei. Monica Semedo candidează pentru realegere în iunie.

Sunt europarlametari, dar doar cu numele. „Elevii chiulangii” de la Parlamentul European de la Strasbourg au fost puşi pe tapet. Europarlamentarii romani nu s-au dezis, fac şi ei din topul „ruşinii” întocmit de Politico. Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, este pe locul doi. El a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. Este depăşit doar de Ioannis Lagos, un eurodeputat grec aflat în închisoare din aprilie 2021. Acesta a lipsit la 62% din voturile nominale din plen.

Pe locul cinci, pe lista de onoare apare şi Rareş Bogdan, care a dat cu „seen” la aproape o treime din voturi. Şi pentru că au făcut o treabă buna, Claudiu Manda şi Rareş Bogdan vor candida acum pentru noi mandate din partea alianţei PSD-PNL.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lipsa,
nume,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.