Stimulente noi în Progarmul RABLA pentru Bucureşti şi oraşele cu peste 100.000 de locuitori

Autor: Alexandru Banu Postat la 07 iunie 2017 422 afişări

Stimulente noi în Programul RABLA

Stimulente noi în Progarmul RABLA pentru Bucureşti şi oraşele cu peste 100.000 de locuitori

„Conform datelor furnizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile, populaţia României este din ce în ce mai interesată de autoturismele electrice 100% (BEV) şi hibridele plug-in (PHEV), înregistrându-se în ultimii ani o creştere procentuală considerabilă a acestora. Astfel, în anul 2016, vânzările autovehiculelor reîncărcabile electric s-au triplat (…) ceea ce face ca în parcul naţional să avem la această dată circa 400 de autoturisme reîncărcabile electric”, susţine deputatul PNL Glad Varga, în expunerea de motive a proiectului de lege.

IATĂ AICI SUB CE FORMĂ SUNT STIMULENTELE PENTRU PARTEA ECO A PROGRAMULUI RABLA PENTRU BUCUREŞTENI ŞI RESTUL LOCUITORILOR DIN ORAŞELE CU PESTE 100.000 DE LOCUITORI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.