„Ştim exact de ce l-a ucis Putin pe Navalnîi”. Iulia Navalnaia anunţă că va continua munca soţului ei

Postat la 20 februarie 2024 145 afişări

„Ştim exact de ce l-a ucis Putin pe Navalnîi”. Iulia Navalnaia anunţă că va continua munca soţului ei

Iulia Navalnaia va continua munca începută de soţul ei. Navalnaia a cerut ajutorul susţinătorilor lui Navalnîi să i se alăture.

Iulia Navalnaia: „Nu mi-e frică. Nu-ţi fie frică”. Familia lui Navalnîi nu va primi corpul lui în următoarele 14 zile.

Autorităţile ruse nu au anunţat cauza oficială a decesului. În Rusia, au fost arestaţi peste 400 de susţinători ai lui Navalnîi.

Strada Tuberozelor ar putea fi redenumită în Alexei A. Navalnîi. Pe strada Tuberozelor este secţia consulară a Ambasadei Rusiei. „Nu mi-e frică, să nu-ţi fie nici ţie” – era sloganul lui Navalnîi, principalului opozant al lui Putin.

Slogan care nu a murit odată cu moartea lui. E dus mai departe de soţia lui – Iulia, care spune că va continua munca opozantului şi îi invită pe toţi cei care l-au susţinut pe Aleksei Navalnîi să vină alături de ea. Iulia Navalnaia dă vina pe Putin de moartea soţului. Azi, mers azi în faţa şefilor Uniunii Europene să le vorbească.

Iulia Navalnaia, soţia lui Navalnîi: „O altă persoană ar trebui să fie aici, în locul meu. Dar acea persoană a fost ucisă de Vladimir Putin. Undeva, într-o închisoare dincolo de Cercul Arctic, Putin nu l-a ucis doar pe Alexei Navalnîi, omul, ci a vrut să ne omoare speranţa. Libertatea noastră. Viitorul nostru. Ştim exact de ce Putin l-a ucis pe Aleksei în urmă cu 3 zile. Vă vom spune în curând. Voi continua munca lui Aleksei Navalnîi. Voi continua să lupt pentru ţara noastră. Şi vă invit pe toţi să fiţi alături de mine!”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
continuare,
vladimir putin,
munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.