LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

Ştefan Popa Popa's a rămas fără titlul de cetăţean de onoare al Craiovei, pentru că i-a numit pe olteni "ciurucuri"

Postat la 25 iulie 2019 115 afişări

Consilierii locali din Craiova au votat, joi, pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare caricaturistului Ştefan Popa Popa’s. Decizia a fost luată după ce caricaturistul a spus într-o emisiune televizată că „Timişoara s-a umplut de toate ciurucurile din Oltenia”.

Ştefan Popa Popa's a rămas fără titlul de cetăţean de onoare al Craiovei, pentru că i-a numit pe olteni "ciurucuri"

Consilierii opoziţiei au propus însă ca o astfel de decizie să fie luată şi în cazul lui Adrian Năstase.

Proiectul de hotărâre pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare caricaturistului Popa Popa’s a fost introdus peste ordinea de zi a şedinţei ordinare de joi şi a fost votat cu majoritate de consilierii locali. Un singur consilier s-a opus: Dumitru Mănescu de la ALDE.

Acesta a propus retragerea punctului de pe ordinea de zi, pe motiv că „ne facem de râs“. Retragerea titlului de cetăţean de onoare al Craiovei a fost susţinută însă cu majoriate atât de consilierii locali ai PSD, cât şi de cei de la PNL.

„Eu susţin retragerea titlului de cetăţean de onoare domnului Popa dacă nu se mândreşte cu oltenii acolo unde merge. Este clar că vom vota pentru acest proiect de retragere. Au fost nişte declaraţii defăimătoare. Este evident că nu ne face cinste o astfel de reprezentare", a spus consilierul PNL Flaviu Sirop.

Consilierii PNL au cerut ca decizii similar să fie luate şi în cazul altor cetăţeni, făcând referire la fostul premier Adrian Năstase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
cetatean de onoare,
titlu,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.