Sprint pe final de an. Kaufland deschide încă un magazin în Capitală. În ce sector a fost inaugurată noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 14 decembrie 2023 108 afişări

Sprint pe final de an. Kaufland deschide încă un magazin în Capitală. În ce sector a fost inaugurată noua unitate

Kaufland România a inaugurat astăzi un nou magazin în Capitală, pe strada Popa Nan din sectorul 2, ajungând la o reţea de 23 de unităţi în Bucureşti şi 173 la nivel naţional. În galeria comercială aferentă, au fost deschise, de asemenea, o cofetărie, un restaurant, o farmacie şi un centru de înfrumuseţare, printre altele.

Hipermarketul este, de asemenea, şi primul din Bucureşti cu o mini-pădure urbană, plantată pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi în parcarea noului hipermarket. „Iniţiativa este o premieră pentru retail, în România şi marchează începutul unui nou proiect, prin care Kaufland îşi propune să contribuie la reducerea poluării în mediul urban”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
capitala,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.