Spectacol pentru pietoni

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 august 2018 123 afişări

Deşi au o funcţie simplă, umilele pasarele pietonale nu trebuie neapărat să fie nişte construcţii şterse, după cum se poate vedea în diverse locuri din lume.

Spectacol pentru pietoni

Printre acestea, scrie The Guardian, se numără o pasarelă ţinută de două mâini uriaşe inaugurată recent în apropiere de Da Nang în Vietnam.

Aceasta are 150 de metri lungime, iar pietonii care o traversează pot admira peisajul montan verde. Un pod împletit de culoare roşie numit Nodul Norocos datorită formei, instalat în China la Changsha; Fan Bridge, un pod cu aspect de evantai, şi Rolling Bridge, format din elemente triunghiulare, cu aspect de roată atunci când se strânge pentru a face loc circulaţiei fluviale, ambele aflate în Londra, sunt alte exemple de astfel de pasarele inedite.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.