Şova explică de ce Ponta amână anunţul candidaturii: Scrutinul nu e în niciun caz caştigat din start

Postat la 12 iunie 2014 54 afişări

Vicepreşedintele PSD Dan Şova scrie, pe Facebook, că premierul Victor Ponta amână anunţul candidaturii la prezidenţiale pentru că tratează cu maximă seriozitate o confruntare electorală care nu e "în niciun caz câştigată din start", dar şi pentru a amâna declanşarea timpurie a campaniei electorale.

Şova explică de ce Ponta amână anunţul candidaturii: Scrutinul nu e în niciun caz caştigat din start

 "Înţeleg pe deplin atitudinea responsabilă a premierului Ponta legată de candidatura la preşedinţie. Un premier în funcţie are, mai întâi de toate, sarcina asigurării unei guvernări coerente şi eficiente. Amânarea anunţului candidaturii are, în opinia mea, două consideraţii: pe de-o parte, amânarea declanşării unei campanii electorale cu mult înainte de vreme, ştiut fiind că stabilitatea economică a ţării poate fi ameninţată, iar investitorii străini descurajaţi şi, pe de altă parte, tratarea cu maximă seriozitate a unei confruntări electorale care nu e în niciun caz câştigată din start", a precizat Şova.

El a spus că social-democraţii trebuie să-i lase lui Ponta răgazul de a-şi decide ritmul în care îşi va asuma o candidatură la funcţia de preşedinte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-explica-de-ce-ponta-amana-anuntul-candidaturii-scrutinul-nu-e-in-niciun-caz-castigat-din-start-12743165
12743165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.