Şofer cu permis suspendat de 2 ani, prins beat la volan pe Autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea

Autor: Laura Buciu Postat la 21 decembrie 2023 38 afişări

Un bărbat de 41 de ani, care avea permisul suspendat din 2021 a fost prins beat la volan, circulând pe banda de urgenţă a Autostrăzii A1 Bucureşti - Râmnicu-Vâlcea. Individul a fost reţinut, informează, joi, Poliţia Ilfov.

Şofer cu permis suspendat de 2 ani, prins beat la volan pe Autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea

Potrivit Poliţiei Ilfov, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti- Râmnicu Vâlcea au depistat miercuri pe Autostrada A1, la km 13, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, în timp conducea un autoturism pe banda de urgenţă.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii rutieri au constatat faptul că bărbatul respectiv avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din anul 2021.

De asemenea, la testarea bărbatului respectiv cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatorului administrat, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi A1 Bucureşti- Râmnicu Vâlcea au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beat,
permis,
autostradă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.