ŞOC TOTAL! Un lanţ URIAŞ de retail DISPARE din România! Anunţul fulger a fost făcut chiar de Black Friday

Postat la 17 noiembrie 2018 12555 afişări

ŞOC TOTAL! Un lanţ URIAŞ de retail DISPARE din România! Anunţul fulger a fost făcut chiar de Black Friday

Retailerul belgiano-olandez Mega Image se află la un pas să preia reţeaua de magazine Zanfir din judeţul Vrancea în una dintre cele mai importante tranzacţii din comerţ, spun sursele ZF. 

Oficialii Mega Image nu au raspuns solicitării ZF până la momentul publicării acestei ştiri, pe când Lilieana Zanfir, proprietarul reţelei de magazine cu acelaşi nume, neagă informaţiile. „Sunt încă aici”, afirmă ea.

Zanfir SNC a obţinut afaceri de aproape 190 mil. lei anul trecut, însă din total retailul asigură mai bine de jumătate, producţia fiind undeva la 15-20% conform celor mai recente date ZF. Tranzacţia poate fi estimată astfel la circa 40-50 mil. lei dat fiind că în comerţ evaluarea unei companii se face că pondere în cifră de afaceri, mai exact 50% din business în comerţul alimentar pentru marii jucători.

Prin această tranzacţie Mega Image îşi face intrarea în judeţul Vrancea şi marchează o nouă zonă de dezvoltare, cea a Moldovei. Mai exact, reţeaua de circa 650 de magazine continuă să acopere ţara, însă iese din sfera oraşelor mari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zf,
magazine,
mega image,
retea,
anunt,
black friday,
comert

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.