LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Situaţie alarmantă într-unul dintre cele mari oraşe din lume. Oamenii care trăiesc aici au ajuns să plătească dacă vor sa respire aer curat

Autor: Ioana Matei Postat la 21 noiembrie 2019 2471 afişări

Situaţie alarmantă într-unul dintre cele mari oraşe din lume. Oamenii care trăiesc aici au ajuns să plătească dacă vor sa respire aer curat

Un bar care oferă 15 minute de aer curat clienţilor s-a deschis în New Delhi, cel mai poluat oraş al lumii, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

Oxy Pure vinde aer curat, cu oxigen în proporţie de 80 şi 90% în schimbul a 300 de rupii (aproximativ 3 lire sterline) pe şedinţă, într-o varietate de arome - inclusiv lemongrass, lavandă, roşii şi eucalipt.

Barul se află într-un mall din sudul oraşului şi oferă posibilitatea clienţilor de a folosi o mască de oxigen. Oxy Pure pune la dispoziţia clienţilor şi o ofertă specială, în care să dea clienţilor posibilitatea să plătească patru sesiuni de oxigen la preţul de trei.

Barul a fost deschis în luna mai de Ayavir Kumar, în vârstă de 26 de ani. În cadrul articolului Daily Mail, el spune că serveşte între 30 şi 40 de clienţi pe zi.

Vinde oxigen îmbuteliat în fiecare zi astfel încât să aibă parte de o gură de aer proaspăt de fiecare dată când sunt în oraş.

Ideea i-a venit tânărului după ce normele de poluare din India au atins cote alarmante - luna aceasta, şcolile din capitala indiană au fost închise de două pri din cauza faptului că poluarea era atât de ridicată încât populaţia se temea că putea afecta creierul copiilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.