Simona Halep s-a mutat într-o vilă de 600.000 de euro. Cum arată locuinţa - FOTO

Postat la 10 noiembrie 2018 27115 afişări

La 26 de ani, tenismena se poata lăuda cu realizari impresionante.

 A strâns, din toate turneele la care a participat, o avere de peste 20 de milioane de dolari, bani din care a cumpărat proprietăţi pentru membrii familiei ei, dar şi o vilă la Constanţa, un apartament în Bucureşti şi maşini ce valoreaza în total 700.000 de euro.

Mai mult, Simona şi-a achizitionat bijuterii şi ceasuri din aur roz, preferatul ei.

De curând, s-a mutat în casa pe care şi-a construit-o pe strada Chiliei, în cel mai mare oraş de pe malul mării. Construcţia vilei de 600.000 de euro a început în 2015 şi s-a finalizat în august, 2017. Simona Halep a mobilat noua locuinţă şi şi-a mutat lucruri în ea. Credincioasă de mic copil, primul lucru pe care l-a facut tenismena a fost să cheme un preot, să-i faca sfeştanie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vila,
mutare,
locuinta,
simona halep,
bucuresti,
apartament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.