Simona Halep revine pe teren! A dat LOVITURA! Imaginile care spun totul

Postat la 22 noiembrie 2023 808 afişări

Simona Halep revine pe teren! A dat LOVITURA! Imaginile care spun totul

După suspendare, Simona Halep revine pe teren, dar şi în paginile din presa internaţională. Publicaţia Essentially Sports laudă eforturile româncei de a se antrena şi de a nu ceda în faţa acuzaţiilor de dopaj.

Simona Halep revine pe teren şi în presa internaţională

În timp ce luptă împotriva suspendării sale, Simona Halep a intrat recent pe contul său de Instagram pentru a împărtăşi o mică imagine din  viaţa ei dedicată tenisului. Ea a împărtăşit o fotografie de pe teren în care racheta, geanta de tenis şi pantofii ei erau destul de clare. În timp ce fanii ei, care aşteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou pe terenul de tenis, s-ar putea să se simtă mai liniştiţi, ea şi-a făcut clară intenţia faţă de acest sport. Ulterior, odată cu această imagine, ea a împărţit şi o inimă roşie, făcând evidentă dragostea ei pentru tenis şi pentru fanii ei.

Nu au lipsit nici imaginile video de pe teren, însoţite de melodia ”Never Give Up” (”Nu renunţa niciodată”). De la suspendare, Simona nu a mai fost foarte activă pe reţelele de socializare. Cu toate acestea, acum se pare că a început să revină la rutina ei normală, observă jurnaliştii de la Essentially Sports.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teren,
revenire,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.