Şi-au luat o maşină la mâna a doua şi au câştigat 47 de milioane de dolari dintr-un proces istoric

Postat la 14 octombrie 2017 2574 afişări

Lasă bă că merge aşa pare o treabă din sângele românesc.

Şi-au luat o maşină la mâna a doua şi au câştigat 47 de milioane de dolari dintr-un proces istoric

Specifică. E ca un extrcod în codul nostrum genetic. Istoria recentă şi istoria prin care trecem zilnic ne arată că pentru români nu există antidote. Lasă bă că merge aşa e soluţia oricărei probleme care pe traseul rezolvării devine enervantă. Nu suntem singuri pe Pământ.

 

Soluţia asta merge chiar şi la cei care ne arată cu degetul pentru asta. Din păcate, câteodată, urmările sunt “atât” de catastrofale încât toţi banii din lume nu le rezolvă. Poate că la final de proces există o mulţumire că i-ai falimentat pe unii, că nu vor mai face, însă tu ai fost prejudiciat suficient cât să rămână povestea urâtă şi tristă a vieţii tale din cauza unor nemernici ireponsabili, nişte criminali indirecţi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.