Serviciul UPS Worldwide Express Plus se extinde în mai multe oraşe din România

Postat la 13 octombrie 2016 176 afişări

Serviciul UPS Worldwide Express Plus se extinde în mai multe oraşe din România

UPS  extinde serviciul de coletărie cu livrare dimineaţa devreme, UPS Worldwide Express PlusTM, în 28 de ţări noi şi anunţă îmbunătăţirea acoperirii în 25 de ţări. Astfel, expeditorii pot ajunge la cele mai mari 20 de economii ale lumii mai devreme

În cele 25 de ţări în care serviciul a fost îmbunătăţit, expediţiile pot ajunge la mai mulţi clienţi din centrele de afaceri. Prin noua extindere, serviciul este disponibil pentru încă 3.000 de adrese în Marea Britanie şi 2.000 de adrese în Canada.

În Europa, 19 ţări beneficiază de extinderea serviciului, printre care se numără România, Turcia şi Serbia, dintre ţările cu economii în curs de dezvoltare. Conform statisticilor, România va avea cea mai rapidă creştere economică din Europa de Est în acest an.

„Companiile care au nevoie de livrarea rapidă a unor piese de schimb pentru a-şi continua activitatea şi clienţii din sectorul medical care expediază produse în regim de urgenţă se bazează pe rapiditatea şi fiabilitatea serviciului”, a declarat Jim Barber, preşedinte UPS International. „Odată cu această extindere, aria de acoperire cuprinde aproape 90% din produsul intern brut la nivel mondial şi aproximativ 90% din importuri.”

UPS intenţionează să investească 2 miliarde de euro în operaţiunile din Europa până în 2019 pentru a extinde numărul destinaţiilor, a îmbunătăţi timpul de livrare şi a creşte capacitatea globală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.