Serialul "Game of Thrones" a primit 23 de nominalizări la premiile Primetime Emmy 2016

Postat la 15 iulie 2016 109 afişări

Serialul fantastic "Game of Thrones / Urzeala Tronurilor", produs şi difuzat de HBO, a primit 23 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, cu o nominalizare mai mult decât serialul de criminalistică "The People v OJ Simpson". Distincţiile vor fi decernate pe 18 februarie, în Los Angeles.

Serialul "Game of Thrones" a primit 23 de nominalizări la premiile Primetime Emmy 2016

 Serialul "Game of Thrones" a primit un număr record de douăsprezece distincţii Primetime Emmy în 2015.

Printre serialele de televiziune nominalizate anul acest se numără şi serii britanice, precum "Sherlock", "Luther" şi "Downton Abbey".

Premiile vor fi decernate în cadrul unei ceremonii, pe 18 februarie, în Los Angeles, potrivit BBC.

Viola Davis, care a scris istorie în 2015, după ce a devenit prima actriţă de culoare ce câştigă premiul pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune, a fost nominalizată şi în 2016, pentru rolul său din "How To Get Away With Murder".

Actriţa de comedie Amy Schumer a obţinut patru nominalizări, cele mai multe acordate unei singure persoane, atât pentru actorie, cât şi pentru scenariile sketch-urilor din emisiunile "Saturday Night Live", "Inside Amy Schumer"' şi "Amy Schumer: Live At The Apollo".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serialul-game-of-thrones-a-primit-23-de-nominalizari-la-premiile-primetime-emmy-2016-15529218
15529218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.