Senatorul AUR care crede că „femeia poate fi cel mult dorită, în niciun caz admirată”, dat afară din Uniunea Scriitorilor

Postat la 09 decembrie 2020 251 afişări

Senatorul AUR care crede că „femeia poate fi cel mult dorită, în niciun caz admirată”, dat afară din Uniunea Scriitorilor

„Conducerea Uniunii Scriitorilor din România a luat act cu stupoare de declaraţiile politice radicale pe care dl Sorin Lavric, proaspăt parlamentar, le-a făcut, cu privire la cadrul democratic în care se desfăşoară viaţa politică din ţara noastră”, aşa începe comunicatul de presă transmis de conducerea Uniunii Scriitorilor din România.

Uniunea Scriitorilor a decis să-l dea afară pe proaspătul parlamentar AUR, Sorin Lavric, după cum se arată în comunicatul de presă transmis: „Menţionăm că, în urma implicării sale politice, relaţiile contractuale ale dlui Sorin Lavric cu Uniunea Scriitorilor din România şi revista "România literară", în mod firesc şi necesar, iau sfârşit”.

„Ca uniune de creatori în domeniul literar, Uniunea Scriitorilor din România este o instituţie democratică, reunind scriitori din toate etniile care trăiesc în ţara noastră, ale căror drepturi le apără şi le promovează. Uniunea nu face politică partizană”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scriitori,
aur,
decizie,
membru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.