Şeful Apărării României, generalul Gheorghiţă Vlad, cheamă civilii la pregătire: „Bărbaţii şi femeile de până în 35 de ani să înveţe să tragă cu arma”

Postat la 01 februarie 2024 91 afişări

Şeful Apărării României, generalul Gheorghiţă Vlad, cheamă civilii la pregătire: „Bărbaţii şi femeile de până în 35 de ani să înveţe să tragă cu arma”

Bărbaţii şi femeile de până în 35 de ani să înveţe să tragă cu arma”. „Rezerviştii României sunt prea bătrâni. Deficitul de personal este de zeci de procente”.

Generalul Gheorghiţă Vlad, şef al Statului Major al Apărării: „Federaţia Rusă nu se va opri aici. Dacă va câştiga în Ucraina, principala ţintă va fi Republica Moldova“

Şeful Apărării României, generalul Gheorghiţă Vlad, cheamă civilii la pregătire.

„Bărbaţii şi femeile de până în 35 de ani să înveţe să tragă cu arma”.

Pe de altă parte, se plânge de achiziţii şi de faptul că România nu are încă o linie de fabricaţie pentru lovituri de artilerie de 155 mm.

De asemenea, dă vina pe Parlament pentru dronele ruseşti din Deltă şi avertizează că Putin

nu se va opri la Ucraina şi va ataca Moldova. Singura veste bună? Bocanci noi pentru armată de la anul.

Este primuş general în activitate care trage un semnal de alarmă de la acest nivel. Este militarul cu cea mai mare funcţie în armata României. Tot el spune ca Rusia nu se va opri la Ucraina şi următoarea ţintă va fi Republica Moldova.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aparare,
arma,
barbati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.