Se pregătesc disponibilizări la Tarom: foştii angajaţi se vor alege cu 8 SALARII

Postat la 04 octombrie 2017 531 afişări

Angajaţii disponibilizaţi de compania Tarom nu vor mai fi plătiţi cu 18 salarii, ci doar cu 8 salarii, ca urmare a încheierii contractului colectiv de muncă, iar restructurările pot începe din acest an, a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Se pregătesc disponibilizări la Tarom: foştii angajaţi se vor alege cu 8 SALARII

„Încercăm să aplicăm restructurările din acest an. Lucrează la acest lucru Direcţia comercială cu directorul economic. S-a încheiat contractul colectiv de muncă în cursul zilei de vineri, un contract mai favorabil companiei în sensul că pentru eventuale puneri pe liber a unor angajaţi nu se vor mai plăti 18 salarii, ci în jur de 8 salarii – sunt măsuri benefice pentru companie în momentul de faţă” a spus Cuc.

El a arătat că Tarom a intrat într-un „amplu proces de reorganizare” al întregii companii şi a criticat existenţa unui număr "foarte mare" de angajaţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.