Se deschide cel mai mare parc de distracţii din ţară

Autor: Ioana Mihai Postat la 13 octombrie 2011 178 afişări

Duminică, de la 10:30, se deschide parcul de distracţii Terra Park, situat pe Bulevardul Timişoara, nr. 8A, în Capitală.

În urma unei investiţii de 25 de milioane de euro, parcul care se întinde pe 30.000 mp are 30 de echipamente pentru distracţie, din care 17 sunt pentru exterior şi 13 pentru interior. Terra Park va fi deschis pe toată durata anului, numărul estimat de vizitatori pentru primul an fiind de 600.000. În acelaşi timp, 1.000 de persoane pot folosi echipamentele de distracţie.

Proiectarea şi studiile pentru acest parc de distracţii au început în urmă cu doi ani, peste 500 de oameni lucrând la realizarea lui - ingineri, contructori, arhitecţi, furnizori de echipamente şi consultanţi. Nadia Comăneci va fi gazda evenimentului de inaugurare, iar invitatul de onoare al Terra Park va fi Richard M. Daley, legendarul primar al oraşului Chicago, cel care a condus metropola americană timp de peste 22 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Terra Park,
Bulevardul Timişoara,
/actualitate/se-deschide-cel-mai-mare-parc-de-distractii-din-tara-8863801
8863801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.