Se dau 600 de lei de la stat sub formă de tichete! Care sunt condiţiile şi cine poate beneficia

Postat la 21 iulie 2023 69888 afişări

Se dau 600 de lei de la stat sub formă de tichete! Care sunt condiţiile şi cine poate beneficia

Veşti bune de la stat, mulţi români fiind eligibili pentru a primi 600 de lei de la stat sub formă de tichete de creşă. Aceste bilete de valoare se acordă lunar angajaţilor care nu beneficiază de concediul şi indemnizaţia pentru creşterea copilului. Totuşi, ele pot fi folosite doar pentru achitarea taxelor la creşa unde este înscris copilul, indiferent că este de stat sau privată.

Se dau 600 de lei de la stat sub formă de tichete!

Astfel, ajutorul financiar poate ajuta persoanele cu copii mici să se întoarcă mai repede la muncă. În fiecare lună, mii de persoane din România intră în concediu pentru creşterea copilului. Acest lucru poate afecta, într-o oarecare măsură, producţia economică a ţării, astfel că autorităţile au căutat soluţii pentru a încuraja persoanele aflate în concediu de creştere a copilului să revină mai repede la muncă.

Conform autorităţilor din România, valoarea tichetului de creşă a crescut, din acest an, la 600 de lei, respectiv cu câteva procente, până în aprilie 2023 valoarea unui tichet fiind de 570 de lei. 

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conditii,
tichete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.