Se dau 3.000 de lei de la primărie pentru mulţi români! Există o singură condiţie pentru a primi banii

Postat la 28 iulie 2023 429 afişări

Se dau 3.000 de lei de la primărie pentru mulţi români! Există o singură condiţie pentru a primi banii

Veşti bune de la stat, după ce s-a aflat că se dau 3.000 de lei de la primărie, bani gratuiţi, cu o singură condiţie. Recent au apărut o serie de instrucţiuni de înscriere în programul de care pot beneficia foarte multe persoane.

După cum multă lume ştie deja, este vorba de programul Rabla local, promovat de AFM pentru a reduce numărul de maşini vechi la nivel naţional.

Se dau 3.000 de lei de la primărie pentru mulţi români!

Se dau bani de la primărie pentru românii care vor să scape de maşinile vechi, iar recent, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat instrucţiunile de înscriere în programul Rabla local.

Astfel, Programul Rabla local este desfăşurat de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), împreună cu primăriile din ţară, pentru casarea maşinilor mai vechi de 15 ani.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
primarie,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.