Schimbări în conducerea Instant Factoring. Cine este noul country manager al companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 10 aprilie 2019 42 afişări

Instant Factoring, primul fintech românesc de micro-factoring online, îşi întăreşte echipa de management numind un nou country manager pentru România, în persoana Adinei China-Birta, specialist cu peste 20 ani de experienţă în industria bancară şi în produse de finanţare corporativă.

Schimbări în conducerea Instant Factoring. Cine este noul country manager al companiei

Preluarea oficială a funcţiei a avut loc începând cu această săptămână. Cristian Ionescu îşi păstrează poziţia de CEO al grupului de companii Instant Factoring şi peşedinte al Consiliului de Administraţie al Instant Factoring IFN SA.

Adina China-Birta deţine o experienţă de peste 20 de ani în industria financiar - bancară. De-a lungul carierei sale a fost implicată în tranzacţii de referinţă precum proiecte mari de finanţare transfrontalieră, sindicalizări, tranzacţii structurate de finanţare a comerţului şi proiecte de investiţii. Ea a acumulat o vastă experienţă în finanţarea corporativă şi a IMM-urilor, conducând în ultimii 14 ani diviziile de factoring ale mai multor bănci din România: Piraeus Bank, Patria Credit, TBI Leasing şi Raiffeisen Bank, fiind a fost responsabilă pentru dezvoltarea şi implementarea tuturor tipurilor de produse de factoring, dezvoltarea operaţională, a echipei şi a portofoliului de clienţi, coordonând inclusiv managementul riscului, reguli de conformitate şi implementarea de software specializat.

Potrivit reprezentanţilor companiei, misiunea Instant Factoring este să sprijine companiile mici şi microîntreprinderile să se dezvolte şi să aibă succes pe piaţă prin facilitarea accesului la finanţare. Instant Factoring finanţează facturi cu plata la termen cu valori individuale de până la 100.000 euro, printr-un proces integral online, cu termen de evaluare şi decizie de finanţare de 2 ore şi transferul sumei finanţate în contul clientului în 24 de ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
schimbari,
industrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.