Schimbare radicală la Pro TV! Canalele care îşi schimbă denumirea în totalitate. Cum se vor numi şi prima reacţie oficială

Postat la 14 iulie 2017 4207 afişări

Sport.ro, unul dintre cele mai cunoscute canale de sport din România, îşi va schimba denumirea. Este foarte posibil ca noua denumire să fie Pro X.

Schimbare radicală la Pro TV! Canalele care îşi schimbă denumirea în totalitate. Cum se vor numi şi prima reacţie oficială

Conducerea Pro TV a decis că este timpul pentru o schimbare pentru câteva dintre posturile pe care le deţine, anunţă paginademedia.ro. Astfel, din toamnă, Sport.ro, Acasă TV şi Acasă Gold vor avea alte denumiri. În acelaşi timp, toate canalele din grupul Pro TV vor avea aceeaşi grafică.

”În această toamnă, universul PRO îşi propune să reunească toate canalele TV din grup sub acelaşi concept grafic, vizual, dar şi la nivel de denumiri”, argumentează conducerea trustului, potrivit Paginademedia.ro.

Pro TV a înregistrat astfel la OSIM mai multe mărci, care vor fi activate în toamnă. Este vorba despre Pro X, Pro 2 şi Pro Gold. Cel mai probabil, Sport.ro se va transforma în Pro X, Acasă TV în Pro 2 şi Acasă Gold în Pro Gold.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.