Scade valoarea tichetelor sociale pentru mâncare! Pe cardul de alimente nu vor mai fi 250 de lei

Postat la 17 ianuarie 2024 43 afişări

Scade valoarea tichetelor sociale pentru mâncare! Pe cardul de alimente nu vor mai fi 250 de lei

Scade valoarea tichetelor sociale pentru mâncare! Persoanele singure sau familiile aflate în situaţii vulnerabile vor primi şi în următorii patru ani sprijinul de la stat pentru cumpărarea de alimente, anunţă Guvernul Ciolacu. Numai că valoarea acestuia se diminuează considerabil.

Scade valoarea tichetelor sociale pentru mâncare

Ajutorul se acordă sub formă de tichete sociale, pe suport electronic. Dar, cu toate că în anul 2024 valoarea ajutorului va rămâne la 250 de lei, in următorii trei ani aceasta se va reduce la jumătate. Concret, românii vor primi doar 125 de lei.

În perioada 2024-2027 vor exista două măsuri de acordare a unui sprijin material pentru anumite categorii de persoane defavorizate:

tichete sociale pe suport electronic pentru produse alimentare şi mese calde;

pachete cu produse alimentare.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
valoare,
tichete,
alimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.