Scad facturile cu 50% pentru zeci de mii de români! Care sunt condiţiile? Legea este în vigoare din 1996

Postat la 08 septembrie 2023 220 afişări

Scad facturile cu 50% pentru zeci de mii de români! Care sunt condiţiile? Legea este în vigoare din 1996

Veşti bune pentru zeci de mii de români, după ce s-a aflat că scad facturile cu 50% pentru aceştia. Astfel, o măsură implementată încă din 1996 într-o anumită zonă a ţării prevede facturi reduse la jumătate la energie electrică şi gaze naturale.

Care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească beneficiarii vedeţi în rândurile de mai jos.

Zeci de mii de români beneficiază de o lege dată în 1996

Mii de români vor plăti facturi reduse la jumătate la energie electrică şi gaze naturale chiar începând din această lună.

Peste 20.000 de consumatori din zona Munţilor Apuseni vor beneficia de această reducere, prevăzută de un act normativ încă din 1996. Aceasta  ar urma să fie acordată retroactiv.

Pentru a beneficia de prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 27 din 1996, clienţii trebuie să:

• fie titularii contratului de furnizare a energiei electrice sau a gazelor naturale;

• aibă locuinţa sau să desfăşoare activitatea în localităţile din Munţii Apuseni, aşa cum sunt definite prin Hotărârea Guvernului României nr. 323 din 10 mai 1996 privind aprobarea Programului special pentru sprijinirea dezvoltării economice-sociale a unor localităţi din Munţii Apuseni;

• să nu aibă facturi restante.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conditii,
facturi,
lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.