S-ar fi semnat cel mai mare contract din istoria sportului. AFP: Plecarea lui Messi în Arabia Saudită este „o afacere încheiată”

Postat la 09 mai 2023 165 afişări

S-ar fi semnat cel mai mare contract din istoria sportului. AFP: Plecarea lui Messi în Arabia Saudită este „o afacere încheiată”

Lionel Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, scrie AFP. Messi, în vârstă de 35 de ani, ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal. PSG a precizat că contractul lui Messi este valabil până la 30 iunie.

Lionel Messi va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, acceptând un contract profitabil, a declarat marţi o sursă pentru AFP.

Starul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, va juca în Arabia Saudită în sezonul viitor, a declarat marţi o sursă saudită apropiată negocierilor pentru agenţia de presă AFP.

Plecarea starului argentinian în Arabia Saudită este ,,o afacere încheiată” , a declarat sursa sub rezerva anonimatului. ,,Contractul este excepţional. Este uriaş. Încă mai punem la punct unele detalii” , a adăugat sursa, fără a dezvălui numele clubului în cauză.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arabia saudita,
afaceri,
afp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.