S-a TERMINAT: Ne luăm adio de la bormaşini, frigider, câine, aer condiţionat sau trasul apei la toaletă. Noua LEGE te amendează USTURĂTOR

Postat la 14 decembrie 2018 921 afişări

Deputaţii au adoptat ieri, 12 decembrie, proiectul de lege care prevede amenzi mai mari pentru cei care tulbură liniştea locatarilor în timpul programului de linişte şi pentru cei care organizează petreceri care devin prea gălăgioase, conform proiectului de lege adoptat de Camera deputaţilor.

S-a TERMINAT: Ne luăm adio de la bormaşini, frigider, câine, aer condiţionat sau trasul apei la toaletă. Noua LEGE te amendează USTURĂTOR

 

Proiectul de Lege PL-x nr. 405/2018 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice, adoptat de deputaţi cu 190 de voturi pentru, prevede mărirea contuntumului amenzilor pentru cei care-şi deranjează vecinii sau organizează petreceri private prea gălăgioase.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aer conditionat,
apa,
caine,
lege,
toaleta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.