S-a dus la şefi cu o soluţie care i-a ajutat să economisească 1,5 milioane de lire. Nu i-a venit să creadă ce recompensă a primit

Postat la 04 august 2017 29918 afişări

S-a dus la şefi cu o soluţie care i-a ajutat să economisească 1,5 milioane de lire. Nu i-a venit să creadă ce recompensă a primit

Un angajat al Argos s-a dus la şefi cu o idee care a dus la economisirea a 1,5 milioane de lire sterline. Mai exact, el a propus ca toate maşinile de livrare să alimenteze de la benzinării Sainsbury's; dat fiind faptul că Sainsbury's tocmai achiziţionase lanţul de magazine Argos, costurile s-au redus în mod considerabil.

Bărbatul a trimis un mail cu propunerea sa unui manager, iar acesta l-a chemat la sediu pentru a discuta ideea. După ce noul plan a fost aprobat, angajatul a fost recompensat cu un voucher în valoare de 10 lire sterline.

"Evident că m-am enervat", povesteşte bărbatul. "Eu lucrez pe salariu minim şi ştiu cât de mulţi bani le-a păstrat în conturi ideea mea. Trăiesc într-un apartament cu 2 camere şi de 6 ani dorm pe canapeaua din sufragerie ca fiul meu să aibă propria lui cameră. E o diferenţă prea mare între 1,5 milioane şi 10 lire sterline", a mai declarat bărbatul celor de la Mirror.

Cei de la Argos au transmis publicaţiei britanice că apreciază feedbackul venit de la colegi, dar se gândiseră deja la ideea respectivă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.