S-a dezlănţuit iadul lângă Bucureşti. Exploziile catastrofale de la staţia GPL au fost filmate - VIDEO

Postat la 27 august 2023 45 afişări

S-a dezlănţuit iadul lângă Bucureşti. Exploziile catastrofale de la staţia GPL au fost filmate - VIDEO

Evenimente dramatice au avut loc sâmbătă seară la Crevedia, lângă Bucureşti, acolo unde s-a dezlănţuit iadul.

Trei explozii violente, urmate de flăcări imense, au avut loc la o staţie GPL. Prima s-a produs în jurul orei 19 şi a fost activat planul roşu de intervenţie. Cea de-a doua - de asemenea foarte puternică - a fost în jurul orei 21:00. Ulterior a mai avut loc şi o a treia explozie, potrivit ISU Dâmboviţa.

Un om a suferit un infarct la faţa locului. De asemenea, sunt în total 46 de răniţi, dintre care 26 sunt pompieri. Opt dintre victime sunt în stare gravă.

Exploziile urmate de incendii de la Crevedia s-au dovedit cu adevărat o catastrofă, motiv pentru care nu doar că a fost declanşat Planul Roşu de intervenţie, dar au fost trimise echipe de salvatori din Dâmboviţa, Bucureşti-Ilfov şi Prahova. Pare să fie cea mai gravă şi mai importantă intervenţie de acest gen făcută în ultimii ani în România

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
explozii,
gpl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.